Nieuwe schrijftraining

Kleverlaan DEFINITIEFIn het late voorjaar geef ik wederom een schrijftraining met een focus op bloggen. Voor wie gemakkelijker en zekerder wil schrijven: ik help je met deze training een flink stuk op weg.

De data zijn: 27 mei, 10 juni en 24 juni. Dinsdagavonden in Amsterdam-Noord; goed bereikbaar met openbaar vervoer en voor wie met de auto komt: gratis parkeren voor de deur.

De opzet van de training is als volgt.

  • De eerste avond ruim ik in voor algemene schrijfvaardigheden, met onder meer tips om gemakkelijker aan een tekst te beginnen. Eyeopeners verzekerd!
  • De tweede avond leg ik de nadruk op schrijven voor online media. We beginnen dan ook met bloggen; interessant voor iedereen die zichzelf of zijn bedrijf beter onder de aandacht wil brengen.
  • De derde avond zoom ik nog wat specifieker in op bloggen. Van het genereren van onderwerpen tot het schrijven zelf: na avond 3 doe je het gewoon.

Kosten: 425 euro ex BTW.

De meerwaarde die ik als journalist bied, zit in het leveren van feedback op wat jij schrijft. Voor de avonden zelf en de periodes daar tussen geldt dan ook dat je veel oefent. Daarnaast krijg je genoeg theorie om een gedegen basis te hebben voor het schrijven.

Nodig: tijd. In de weken dat de cursus loopt, doe je enkele huiswerkopdrachten. Ook is enige ervaring met schrijven wel wenselijk, al is het maar om te weten waar jouw aandachtspunten liggen. Twijfel je of wil je je opgeven, neem dan contact met mij op.

Schrijven: bijna iedereen kan het, maar je moet er wel wat voor willen doen.