Infoland

Infoland ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van hun verbetercyclus. Veel zorgorganisaties maken van hun diensten gebruik; wat meteen de relatie verklaart die ik met hen heb. Voor Infoland schreef ik enkele referentiecases, ik verrichtte redigeerwerkzaamheden en ik mocht op haar verzoek communicatiemanager Mariska van Aartsen trainen in het nog beter schrijven van allerlei teksten (zie referenties/recommandaties.

Teksten van mijn hand, die op de website Infoland.nl zijn te downloaden via http://www.infoland.nl/kennis/persberichten

  • Referentiecase met het Belgische Genzyme: ‘Genzyme kiest voor nieuw incidentmeldsysteem’
  • Referentiecase met PerkinElmer: ‘Processen borgen met een documentbeheersysteem’

En via http://www.infoland.nl/kennis/whitepapers/white-papers/2014/03/11/white-paper-risk-based-auditing

  • Een whitepaper over ‘Risk Based Auditing’

Communicatiemanager Mariska van Aartsen over mijn schrijfcoaching:

“De schrijftraining van Ellen Kleverlaan was voor mij een schot in de roos. Doordat de training een-op-een was, gingen we direct ertegenaan. Voordien moest ik diverse teksten aanleveren waardoor Ellen zag waar mijn verbeterpunten lagen.

“Door Ellens pragmatische manier van trainen en haar opgestelde stappenplan maakte ik direct flinke stappen. Daarnaast kreeg ik altijd binnen enkele dagen opbouwende en kritische feedback op mijn ‘huiswerkopdrachten’. Met als resultaat dat ik in een kort tijdsbestek veel leerde.

“Niet alleen door bovenstaande aanpak raad ik Ellen aan als trainster maar vooral ook door haar enthousiasme en passie voor het vak schrijven.”

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

10 april 2015