Training bloggen en schrijven voorjaar 2017

Training bloggen en schrijven voorjaar 2017

Een goede tekst op papier zetten, of het nou een blog, brief of nieuwsbericht is; wie veel schrijft, weet hoe lastig dat soms is. Wil je je bekwamen in het betere blog- en schrijfwerk, dan grijp je dit voorjaar je kans.

Op 9 maart 2017 start weer een nieuwe schrijftraining. Daarin komen alle ins en outs aan de orde die maken dat jouw tekst opvalt, gelezen wordt, hoog eindigt in Google en leidt tot verwachtingsvolle aandacht van jouw publiek.

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan enkele essentiële vragen, voorafgaand aan het schrijven zelf. Daardoor gaat het schrijfproces niet alleen gemakkelijker, maar ontstaat ook een betere tekst. Een blog of column krijgt zo meerwaarde, maar het werkt ook voor nieuwsbericht of brief. Het resultaat? Een spannend intermezzo tussen vorm en inhoud.

Belangrijk is wel om je te realiseren dat huiswerk maken essentieel is voor een optimaal leereffect. Schrijven is meters maken; met alleen les volgen ben je er niet. Heb je echter zin om ook thuis met tekst aan de slag te gaan, dan ben je in deze training aan het goede adres.

Inmiddels weet ik uit ervaring dat mensen die met mijn methode werken, aan het schrijfproces an sich veel meer plezier beleven dan daarvoor. Laat je inspireren en schrijf je in.

VUmc organiseert deze cursus en ik begeleid jou tijdens deze 4 dagdelen: 9 maart, 30 maart, 20 april en 11 mei. Aan de training nemen zowel medewerkers van VUmc als mensen uit mijn eigen netwerk deel. Maar maximaal 10 mensen, dus ik verzeker je al mijn aandacht.

Inschrijven doe je via deze link:

https://vumccostregistration.competence.biz/registration/index/5dd38f5b-d6a7-4448-9d63-6d3be48d0c2e

Eerst meer informatie? Dan bel of mail je mij.