Training voor het betere blog- en schrijfwerk

Training voor het betere blog- en schrijfwerk

Voor wie zich wil bekwamen in het betere blog- en schrijfwerk, start in het najaar van 2016 weer een nieuwe schrijftraining. Daarin komen alle ins en outs aan de orde die maken dat jouw tekst opvalt, gelezen wordt, hoog eindigt in Google en leidt tot verwachtingsvolle aandacht van jouw publiek.

Algemeen geldt dat een goedgeschreven tekst meer aandacht genereert dan een tekst waarover niet is nagedacht en waarvoor geen moeite is gedaan. Dat geldt voor iedere tekst: zowel online als op papier, zowel blog als nieuwsbericht. Aandacht genereert aandacht kortom en alles wat aandacht krijgt, groeit.

Daarom besteden we tijdens de training aandacht aan enkele essentiële vragen, voorafgaand aan het schrijven zelf. Zo creëren we als (bijna) vanzelf een spannend intermezzo tussen vorm en inhoud. Daardoor krijgt niet alleen een blog of column meerwaarde, maar maken we van een nieuwsbericht of aankondiging eveneens een veel betere tekst.

Inmiddels weet ik uit ervaring dat mensen die met mijn methode aan de slag gaan, van het schrijven an sich een veel aangenamer proces weten te maken. Laat je inspireren en schrijf je in.

Programma

In vier dagdelen werken we toe naar jouw perfecte online tekst. Door het werken met een schrijfschema, door ‘actief’ te schrijven, anekdotes toe te voegen en andere spannende vormkwesties maakt (bijna) iedereen na een paar keer oefenen een goede tekst.

Praktisch

De training vindt plaats bij VUmc. Naast mensen uit mijn eigen netwerk zullen ook medewerkers van VUmc deelnemen.

Om maximale aandacht te kunnen geven, gaan we met tien deelnemers op vier dinsdagmiddagen aan de slag, van 14.00 tot 17.00 uur:

  • 1 november
  • 15 november
  • 29 november 2016
  • 10 januari 2017

Prijs

Mensen uit mijn eigen netwerk betalen voor de gehele training 415 euro all-in.

Inschrijven?

VUmc verzorgt de organisatie van de training. Via de website kun je je opgeven. Voor vragen kun je bij mij terecht: info@ellenkleverlaan.nl.